Поради временските прилики kонцертот на Каролина Гочева ќе се одржи денеска


Скопје Сити Мол овој викенд слави 10 години и со голема роденденска прослава и огромни попусти како што и доликува на најомилениот трговски центар во главниот град, Скопје Сити Мол го одбележува десетгодишниот јубилеј. Со концерти и забава прилагодена на различни вкусови и возрасни групи, Скопје Сити Мол ги слави првите 10 години од своето постоење. Од огнено шоу, огромни маскоти, фотобут за супер фотки, детска програма до големи концерти овој викенд сите сме во Скопје Сити Мол.

Главната ѕвезда на втората вечер е македонската поп дива Каролина Гочева но зараи неповолни временски услови концертот на Каролина Гочева е презакажен за денеска, недела (02.10) од 20 часот, заради неповолни временски услови !

Старт 20 часот, 2 октомври, руфтоп Скопје Сити Мол
Отворање на врати во 19 часот
Влез слободен
Се гледаме во недела !

Програма
19:00 – 20:00 Агни Авшар
20:00 – 21:45 Каролина Гочева
21:45 – 22:45 Константин Влахо