Поради дефекти делови од Скопје денеска без вода

Дел од корисниците на булеварот „Партизански одреди“ згради 129 и 131 денеска од 8.30 ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Од 9 часот денеска без вода ќе бидат дел од жителите од булеварот „Македонско-косовска бригада“ и дел од улицата „Прохор Пчински“.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот на булеварот „Партизански одреди“ е поради дефект на шибер, а на булеварот „Македонско-косовска бригада“ 16 поради санирање уличен дефект.

Жителите ќе бидат без вода се до завршување на интервенциите.