Поради дефект дел од Чаир без вода


Фото: Б. Грданоски

Поради дефект на водоводна цевка Ф 125, без вода од 9 часот ќе бидат корисниците на улица „Отокар Кершовани“ во Чаир.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранување на дефектот.