Погребан Киќо Слабинац, му дојде цела естрада

Хрватска- Ексјугословенската поп-ѕвезда Киќо Слабинац погребан е во Загреб. Покрај неговото семмејство, синовите Павел и Иван, на последното испраќање на хитмејкерот дојдоа и естради лица-Јасна Злокиќ, Миро Унгар, Жељко Бебек…

Линк до текстот на Глориа.хр тука