Почна седницата за избор на новата влада (во живо)


Фото: Б. Грданоски

Собранието денеска во 11 часот ја почна седницата за избор на новата влада, предложена од мандатарот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

Мандатарот ја претставува новата влада.

Проследете ја на следниот ЛИНК