(Во живо) Почна протестниот марш „Стоп за грабежот“

Фото: Б. Грданоски

Денеска пред Министерството за правда започна протестот од страна на неформално здружение на граѓани – „Стоп за грабежот“.

Овој протест е наменет, како што велат, против сите кои го ограбуваат народот и сите оние кои го поддржуваат тоа – извршители, нотари, креатори на високи банкарски каматни стапки, судии, нефункционален судски совет.

Протест за Стоп за грабежот

Posted by MИА.mk on Сабота, 08 август 2020