Почина тренерот на Јагодина што го удри гром

 

Тренерот на Јагодина Стефан Павлович (29), почина една недела откако го удри гром додека ги тренираше децата на стадионот ФК Јагодина.

Како што јави српски Телеграф, тој починал во вторникот.

Павловиќ го удри гром минатиот вторник околу 18.40 часот. Брзо беше превезен во болницата во Јагодфина и беше клинички мртов. Другиот ден го префрлија во болница во Белград, но вчера починал.