Петок, 23 oктомври, неработен ден за сите граѓани

Фото: Б. Грданоски

По повод Денот на македонската револуционерна борба, петок, 23 oктомври, ќе биде неработен за сите граѓани на државата согласно Закон за празници, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Министерството на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот – Денот на Македонската револуционерна борба.