Пендаровски до граѓаните: Самоизолацијата е најдобра превентива за Ковид 19

Фото: Б. Грданоски

Порака од Претседателот Стево Пендаровски до граѓаните, во врска со заштитата и справувањето со последиците од ширењето на КОВИД-19.

Во обраќањето претседателот Пендаровски порачува дека самоизолацијата е најдобрата превентива против вирусот и повикува да им се помогне на немоќните и повозрасните.