Пендаровски до гласачите на Река: Знаете што е исправно

Претседателските кандидат Стево Пендаровски, рече дека концептот „Општество за сите“ води во првиот круг и ќе победи во вториот.

„Разликата меѓу мене и Силјановска е огромна. Имам посебна порака до гласачите на Блерим Река. јас знам дека вие знаете што е најдобро, за нас, за вас и за децата, наши и ваши, прогресивниот концепт напред мора да продолжи, минатото не е опција“, рече Пендаровски.