Патот кон Теферич денеска и утре затворен за сообраќај

Патот којшто води кон населеното место Теферич денеска и утре ќе биде затворен за сообраќај поради изведување градежни работи.

Општина Кисела Вода апелира учесниците во сообраќајот да бидат трпеливи и да имаат разбирање додека се одвиваат работните активности.