Паднаа социјалните мрежи ширум светот


Светските медиуми пренесоа дека паднаа социјалните мрежи Фејсбук, Инстаграм и Вацап.

Бројни корисници ширум светот се жалат дека дека не можат да пристапат до своите кориснички сметки на овие мрежи.

Проблем со Фејсбук има и во Македонија.