Ова се трите најтешки хороскопски знаци, дали сте вие меѓу нив?

Овие три знаци многу лесно се лутат, нервираат и разбеснувааат…и потоа си тераат по свое!

Овен

Не им се допаѓа кога некој им се заканува на кој било начин, односно кога сакаат да се истакнат во некоја смисла и да бидат подобри од нив. За нив не е лесно да го прифатат тоа. Некој може да ги навреди и од нив да направи непријател до крајот на животот. Овенот не престанува да се расправа сè додека не биде по негово, па затоа не треба да го налутите. Понекогаш тие можат да акумулираат гнев сè додека не експлодираат, но тогаш никој не треба да биде близу нив.

Лав

На лавот му треба секој да го погледне. Тој сака да биде во центарот на вниманието, а кога не е така, нешто веројатно не е во ред. Тој е познат по тоа што не може да канализира лутина или негативна енергија, но смета дека така треба и не му е грижа што мисли некој за него. Тој сака драма и напнатост, затоа што тој, како Овенот, е огнен знак, па затоа е сосема нормално тие да се покажат во таа светлина, затоа што мислат дека ќе го „исплашат“ противникот, кој можеби не е. Тие се лутат без причина, па понекогаш е тешко да се види кој е проблемот. Избегнувајте да се спротивставувате на Лав, затоа што тоа нема да успее.

Скорпија

Тие можат да молчат и да страдаат долго време, и тогаш е подобро да се засолниме кога ќе се појави гнев. Најдобро е да не се расправате со нив затоа што тие ќе се сеќаваат на сè и ќе ви се одмаздат некако. Тие се преправаат дека ништо не им пречи, дури и кога тоа им пречи, затоа што сметаат дека покажуваат чувство на слабост. Тие не сакаат да покажат лутина затоа што тогаш се голи, така што не можат да се воздржат и можат да кажат сè на друга личност. Тогаш нема враќање назад. Скорпиите исто така се нервираат кога се лути, па затоа е подобро да се избегнат конфликтни ситуации затоа што тоа не е добро за никого. Ниту за нив, ниту за околината.