Ова се раскошните парфеми кои ја најавуваат пролетта


Нема повеќе зима во светот на парфемите. Прекрасните предвесници на пролетта веќе „никнаа“ насекаде, предизвикувајќи топли денови и добри вибрации.

Линк до целиот текст тука