Опожарен автобус кај Пресека, сообраќајот во прекин – нема повредени


Фото: Б. Грданоски

Од АМСМ известуваат дека од 21:00 часот на патот Охрид – Кичево, кај Извор, сообраќајот е во прекин во двата правци.

Од противпожарната Кичево интервенираат со две екипи при гасење на опожарен автобус.

Од РЦУК – Охрид известуваат дека нема повредени лица односно автобусот бил без патници.