Октоберфест 13-ти пат во Скопје

Делегацијата на германското стопанство во Северна Македонија го организира 13-от Октоберфест во Скопје.

Најавуваат два одлични бенда, германски специјалитети и повеќе од 1000 гости од бизнис секторот и дипломати.