Од утре до понеделник бесплатно паркирање во Центар

Фото: Б. Грданоски

По повод претстојните Велигденски празници од утре, петок, до 29 април, понеделник, паркинзите со кои стопанисува ЈП „Паркинзи“ на Општина Центар ќе бидат бесплатни за сите граѓани.

Редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 30.04.2019 година, вторник, со вообичаено работно време.