Од индустрија за возрасни до голема хуманитарка – Миа Калифа испратила помош во родниот Бејрут

Миа Калифа, поранешна актерка во филмови за возрасни и ѕвезда на социјалните мрежи, донираше 100.000 долари за хуманитарни цели во родниот град Бејрут. Експлозијата што се случи во близина на пристаништето и предизвика материјална штета и однесе човечки е причина Миа да помогне.

Јас плачев само 10.450 пати. Собравме 104.000 долари “. изјавила Миа