Објавена автобиографијата на Мира Фурлан – приказна за успесите, поразите, љубовта и предавството


Во автобиографската книга „ Воли ме више од свега на свијету“ довршена пред прераната смрт на филмската дива, се раскажува за се што и се случувало, преводот на хрватски конечно е објавен 

Линк до целиот текст на Глориа.хр тука