Новогодишна кампања: Белучи, Балти и Шелси во „Долче и Габана“

Италија- „Долче и Габана“ промовираше новогодишен изглед за секоја генерација.

Три италијански убавици Моника Белучи, Бјанка Балти и Кјара Шелси позираат во едиторијалот за италијанското списание „Ел“, ноемвриско издание.

Актуелната колекција содржи класични парчиња како костум но и елегантен изглед со фустани од тул.