Нови 81 случаи со корона вирус во Србија

Според последните податоци во Србија забележан е нов 81 случај на заболени од корона вирус, беше речено на прес-конференцијата во 15 часот.

Во Србија до сега регистрирани се 384 случаи, а најмногу заразени има во Белград, 158, пренесе Б92.