Никола Груевски преку Фејсбук се огласи за смртта на Билјана Беличанец

По смртта на актерката и поранешен градоначалник на Општина Кисела Вода, Билјана Беличанец, вест која ја потресе и изненади македонската јавност, преку својот Фејсбук профил порака испрати и поранешниот премиер на нашата држава Никола Груевски.