Ники Хилтон со розов роденден за ќерка си: Лили Грејс прослави 3 години

САД- Ники Хилтон- Ротшилд  (35) помладата сестра на Парис Хилтон, наследничките на ланецот хотели „Хилтон“ организираше гламурозен роденден за ќерка си Лили Грејс која наполни три години.

Роденденот, организиран во луксузниот дом на Бел Ер од 10 милиони долари беше во розова боја од тортата, до украсите и облеката.

Парис Хилтон, како и сопругот на Ники, Џејмс не беа забележани на прославата.