Ни „Боемска рапсодија“ не остана имуна на корона вирусот

Антологиската песна на групата „Боемска рапсодија“ не остана имуна на пандемијата од корона вирусот.

Имано, деновиве, додека цел свет е во некаква изолација се појави истата песна, но со текст поврзан со корона вирусот.

Слушнете ја: