Nesër në Bruksel takohen Zaev dhe Tusk

Kryeministri Zoran Zaev në Bruksel nesër do të takohet me kryetarin e Këshillit të Evropës, Donald Tusk.

Takimi pritet që të fillojë para fillimit të mbledhjes së Këshillit të Evropës.

Ndërsa kryeministri Zaev nesër dhe pasnesër në Bruksel do të merr pjesë në Forumin Kran Montana, në panel-diskutimin “E ardhmja e Evropës Jug-Linodre në Unionin Europian”.

Vizita e Zaevit në Bruksel vjen pas vendimit të djeshëm të Këshillit të BE-së, që Maqedonia të fillojë bisedimet për tu bërë anëtare e BE-së në qershor të vitit 2019.