„Нептун“ – неодолива новогодишна понуда, која трае до 15 јануари – Откријте нов свет на бои

(Спонзориран текст)

Празничната магија и годинава не го одмина НЕПТУН, од каде ни пристигнува уште една неверојатна понуда, која е отворена до 15 јануари. Понудата освен одлични цени и можност за пазарување на 24 рати без камата на happy цени, ја носи и единствената опција – да откриете нов свет на бои, и тоа благодарение на LG телевизорите и LG NanoCell технологијата.

 За повеќето од нас телевизорите значат оддишка од бучното секојдневие, одлична можност за спокојна вечер после напорен ден, но и начин за поврзување со светот и алатка за информирање. Тие се магнет што го привлекува семејството и нуди можост за неверојатна конекција и сплотеност. Огниште кое ги спојува семејствата, пријателите, вљубените… До неодамна збирањето пред ТВ-екраните и во буквална смисла на зборот значеше тоа, односно сѐ до моментот кога на пазарот се појавија IPS екраните, а тие нудат иста боја и контраст од секој агол, па дури и надвор од центарот. И додека стандардните IPS екрани сѐ уште одлична опција, постои уште една, нова технологија која овие екрани и нивните широки агли на гледање ги поткрева на сосема поинакво ниво – нудејќи побогата палета на бои која поддржува преку милијарда бои и кристална јаснотија: LG Nano Cell ™ екран. Технологијата LG Nano Cell овозможува повеќе боја под широк агол на гледање.

 Откријте зошто треба да ги посетите продавниците на НЕПТУН, како работат Nano Cells и како тие ќе ја трансформираат вашата омилена забава. Што е Nano Cell?

Технологијата LG Nano Cell користи честички за апсорбирање на несаканите бранови светлина и ја подобрува чистотата на црвените и зелените бои прикажани на екранот. Освен тоа создава посуптилни и почисти бои кои остануваат реални дури и под широк агол на гледање. А тоа значи, дека дури и ако целото семејство е собрано пред телевизорот сите го имаат „најдоброто место“, без оглед кој каде се наоѓа – пред ТВ-екранот, во средината, од страна…

Затоа не ја пропуштајте ексклузивната можност

од НЕПТУН – да си го обезбедите најдоброто место пред телевизорот!

Новогодишната понуда трае до 15 јануари, а благодарение на неа телевизорите може да се купат по одлични цени и на 24 рати без камата на happy цените.