Нема вода за корисниците од бул. „Јане Сандански“ во Скопје

 Без вода денеска ќе останат корисниците на бул.„Јане Сандански“ зградите 24 и 26 и комплексот банки поради дефект на шибер ф 100 мм на бул.„Јане Сандански“ до ТЦ Бисер.

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека прекинот ќе трае од 9 часот, па се до санирање на дефектот.