На Тимчо Муцунски не му дозволија со електричен тротинет да влезе во Собранието

Пратеникот Тимчо Муцунски од ВМРО-ДПМНЕ пред почетокот на денешната конститутивна седница се пожали дека не му дозволиле во Собранието да влезе со тротинетот.

Погледнете ја неговата изјава и на неколку негови колеги од видеото на ТВ24.