Модни додатоци: Плетените материјали се во тренд летово

Модните додатоци од природни материјали оваа сезона се во фокусот на вниманието. Од слама и бамбус се направени и шапки и чанти, сандали и накит.

Во своите колекции плетените материјали ги вклучија и луксузните брендови и брендовите на улична мода.