Модна недела во Париз: Лореал ги собра сите ѕвезди

Франција-Ѕвезди-амбасадорки на убавината на козметичкиот гигант „Лореал“ прошетаа на пистата како манекенки на Модната недела во Париз.

Хелен Мирен

Актерките и манекенки од сите генерации беа нашминкани со производите на францускиот бренд, а се облекоа по свој избор.

Ева Лонгорија
Енди Мекдауел
Камила Кабејо
Шерил Кол
Амбер Херд
Гери Халивел
Дуцен Крус