Милано е мека за чевли, ова се новите трендови


Италија– Некои се чудни, а ние сме во тоа.

Благодарение на пандемијата и подемот на сè што е удобно, патиките ги заменија чевлите веќе подолго време – но можеби тие ќе бидат симнати од тронот? На Модната недела во Милано, го гледаме оживувањето на високи потпетици, гломазни  модели и некои со генерално чуден изглед за есен 2023 година.

Од стотиците што шетаа по модните писти во Милано, видите ги 15  најдобри чевли за есен 2023 година.