Мартин Костоски до членовите на СДСМ: Ќе се држиме сите заедно, или ќе потонеме еден до друг


Пратеникот на СДСМ, Мартин Костовски, на фејсбук го повика членството да се држат заедно, за да не потонат заедно, еден покрај друг.

„Социјалдемократи другари и другарки или ќе се држиме сите заедно еден до друг, или ќе потонеме сите еден покрај друг.Време за помирување и обединување“, напиша тој на Фејсбук.