Максим Димитриевски собра 10.000 потписи за кандидат за претседател


Градоначалникот на Куманово и лидер на ЗНАМ, Максим Димитриевски собра 10.000 потписи за кандидат за претседател.

„Над 10.000+ потписи за кандидат за Претседател! Благодарам за поддршката. Продолжуваме заедно до конечна победа“, напиша Димитриевски вечерва на својот профил на „Фејсбук“.