Македонски филмаџии во посета на КИЦ на РСМ во Софија


Јане Ќортошев, Симона Спировска, Александар Микиќ, Сашко Насев, Ана Стојановска

Деновиве неколку македонски кинематографери, актери и продуценти имаа промотивни активности во Софија и го посетија Културно-информативниот центар на РСМ.

Линк до целиот текст тука