Мајк Пенс тајно ја омажил ќерка си два дена пред изборите

САД– Мајк Пенс тајно присуствуваше на свадбата на неговата ќерка два дена пред денот на изборите.

Потпретседателот и втората дама Карен Пенс беа подготвени да го видат најмалото дете Одри Пенс Томанели како стапува во брак.

Невестата објави црно-бела слика на Инстаграм на која нејзините родители гледаат како го бакнува сопругот Даниел Томанели пред скалите на судската зграда.

„Ви благодарам на овие две прекрасни семејства што радосно дојдоа покрај нас кога решивме да организираме церемонија. Навистина сме благословени “, напиша таа како текст.

Таа исто така објави слика во боја од неа и нејзиниот сопруг со натпис: „Оженет / 1-ви ноември 2020 година“.

На сликите од венчавката нема никаков знак дека носи маска, но сите тие се социјално растојани.

Г-дин Томанели, кого, наводно, го запознала на универзитет, ја запроси во Провинстау, во Кејп Код, во февруари 2019 година.