Лиле Стефанова не е уапсена

Фото: Б. Грданоски

Апелираме до сите медиуми да не се објавуваат било какви информации, без претходно да бидат проверени, велат од СЈО.

Категорично ги демантираме написите на некои медиуми во кои се тврди дека обвинителката Лиле Стефанова е уапсена вчера, велат од Специјалното јавно обвинителство.

„Воедно апелираме до сите медиуми да не се објавуваат било какви информации, без претходно да бидат проверени“ тврдат од СЈО.