Летото 2024 година ќе промени пет знаци на хороскопот! Доаѓа настан кој бара важни одлуки во љубовта и кариерата


Астрологијата открива кои знаци ќе донесат важни одлуки во летото 2024 година!

Кон крајот на јуни и јули нè очекува вистинска астролошка промена. Ретка појава, двојна полна Месечина во Јарец, ќе се случи во летото 2024 година. Прво, првата полна месечина не чека на 22 јуни, а потоа на 24 јули. Тоа значи дека ќе се фокусираме на се за што е одговорен знакот Јарец: статус, кариера и социјална улога. Ова вклучува одлуки поврзани со брак и развод, промена на кариера и добивање државјанство.

Интересно е тоа што Јарецот е знак кој се наоѓа токму на пресекот на кармичките јазли во Овен и Вага, што значи дека во моментите на полна месечина на 22 јуни и 24 јули, на небото ќе се формира аспектот на Големиот крст. Ќе донесе ситуации кои целосно ќе ни го променат животот, како да сите ќе бидеме на крстопат, а токму во текот на овој месец ќе треба да го смениме правецот речиси двапати.

Ова се петте хороскопски знаци кои ќе ги доживеат најголемите промени во летото 2024 година:

ЈАРЕЦ
Во моментите на полна месечина, со вашиот знак ќе се формира Голем крст, кој зборува за судбоносни одлуки од ваша страна. Најверојатно, ќе одлучите нешто поврзано со односите и местото на живеење, бидејќи Future Node во овој момент ќе биде во семејниот и недвижниот сектор. Исто така, веројатно е дека во овој момент ќе ви биде важно да добиете некаков документ (пасош, сертификат). Како ова да ви помогне само со маневрите што ги имате на ум.

ОВЕН
Две полни месечини како гром ќе „удираат“ во секторот на вашите цели во животот. Ова значи дека можете да донесувате одлуки поврзани со статусот на вашата врска, дали сакате брак или развод, како и каде да ја продолжите кариерата. Вашиот владетел во моментите на полна месечина ќе влијае на тоа што ќе се случи. Така, 22 јуни ќе биде во Бик и настаните ќе бидат поврзани со прашањето за финансиите. И по втор пат, на 24 јули, Марс во Близнаци ќе се поврзе со Јупитер, што укажува на патување кое директно ќе влијае на вашата кариера.

РАК
Прашањата од вашиот личен живот ќе ве загрижуваат цело лето, бидејќи во партнерскиот сектор ќе има дури две полни месечини. Можно е прво да изберете една личност, а потоа нешто да се смени и да се предомислите. Згора на тоа, во времето на полна месечина, во вашата карта ќе се формира и аспектот на Големиот крст, што значи дека одлуката ќе биде поврзана со вашето место на живеење и статус. На пример, можете да потпишете договор за брак или да добиете дозвола за престој.

ВАГА
Полната месечина се појавува во вашата карта во аспект на Големиот крст на вашето Сонце, што укажува на тешки настани во семејството. Можете да го промените местото на живеење или вашиот дом ќе биде преуреден. Ситуацијата може да се однесува и на вашата цел во животот, може целосно да ја преиспитате насоката на вашата судбина. На пример, може да одлучите да се вратите на работа по многу години оддалеченост, или може да завршите со работа и да одлучите да живеете од парите што ги добивате од изнајмувањето на вашиот стан.

РИБИ
Во моментите на полна месечина, неговиот одлагач Сатурн ќе биде во вашиот знак, што значи дека ќе ја почувствувате кармичката природа на настанот. Веројатно најважните работи ќе се случат во вашето опкружување, од отпуштање на цел тим до донесување одлуки за врската. На пример, вашиот пријател може да ви ги признае своите чувства, што на крајот многу ќе ги промени вашите планови за иднината. Веројатно на овие датуми можете да дознаете новости за бременоста, бидејќи полната месечина се појавува на оската на децата и љубовта.