Лесковац: Синот со секира ги убил, таткото, неговата сопруга, сестрата и дете

Четирикратно убиство се случи попладнево околу 14.30 часот во Лесковац, Србија.

Меѓу жртвите се маж, неговата ќерка (19), која била трудна, вонбрачната сопруга на мажот и нејзиното дете на возраст од 12 години.

Според полицијата, убиството го извршил синот на мажот, на возраст од 22 години, кој бил лекуван психијатриски болен човек.

Соседите не слушнале ништо.

Но, полицаец кој бил на увид вели дека било грозоморно.

Имено, убиствата се извршени со секира. Соседите велат дека се работи за мирно семејство.