Kонференција на КСС за „Влијанието на корупцијата и непотизмот врз реформите, платите и капацитетите на јавниот сектор“


Во Скопје денеска ќе се одржи конференција на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС)  на тема „Влијанието на корупцијата и непотизмот врз реформите, платите и капацитетите на јавниот сектор“.

Предвидени се два панела, а конференцијата ќе биде отворена од претседателот на КСС, Благоја Ралповски.