Концерт на Влатко Стефановски, Каролина Гочева, Тамара Тодевска, „Нокаут“ и „Ареа“ по повод 35 години НЛБ банка

Фото: Б.Грданоски

Со концерт на Влатко Стефановски, Каролина Гочева, Тамара Тодевска, „Нокаут“ и „Ареа“ денеска попладне под мотото „Сплотени преку музиката, прославиме заедно“ НЛБ банка ќе го прослави 35-годишниот јубилеј.

Концертот ќе се емитува во денеска во 19:30 часот премиерно на Канал 5 Телевизија, како и на ЈуТјуб и Фејсбук каналот на NLB Banka AD Skopje.