Концерт на „Фанк шуи“ во МКЦ

Групата „Фанк шуи“ ќе го имаат својот прв соло концерт вечерва во МКЦ, соопшти Авалон продукција.

Изминатата година им беше доста плодна и активна со настапи на големи сцени и со големи артисти, имаа неколку нови изданија од кои излегоа хитовите „Виулица/Сомнежи?“, „Крик“, „Стаклени нозе“, „Деца“…