Концерт на Даниела Мартиновиќ во Филхармонија – по 11 распродадени Универзални


Даниела Мартиновиќ и нејзиниот бенд на 17 март премиерно, за прв пат во Македонска филхармонија, најавува Авалон продукција. 

„Кога сме кај затворањето на круговите со ,,30 години Авалон”, мора да се навратиме на едно име кое е важно за нас, а среќа и за вас. И ние си имавме наша транзиција во работата, која започна во МКЦ, а продолжи во Универзална сала 🙂

Историјата кажува дека први наши концерти таму беа концертите со Мишо Ковач, но евидентно најуспешниот проект некогаш воопшто направен во Универзална сала, од нејзиното постоење, па се до нејзиното затворање беше токму нашата пријателка Данијела Мартиновиќ, со која Авалон Продукција распродаде неверојатни 11  Универзални сали во само 2 и пол години?, велат од организацијата.

Влезниците ќе бидат во продажба од среда (21 феврури) од 09 часот наутро онлај на ticketx.mk и во продажната мрежа на ticketx по следните цени и категории: 1.200 денари и 1.500 денари.