Колони автомобили на влезот во Скопје, се санираат ударни дупки

Блокиран е сообраќајот на влезот во Скопје во Автокоманда. Колони со автомобили се заглавени и чекаат и по еден час.

Причина за ваквата состојба, како што информираат од АМСМ, е работа на санација на ударни дупки на коловозот.