Кардашијанс во скапа реклама: 30 милиони долари вредни дијаманти за мирис на KKW

САД– Ким, Кортни и Клое Кардашијан носат повеќе од 30 милиони долари вредни дијаманти за мирис на KKW. Сестрите Кардашијан се капат во дијаманти за гламурозната фото-сесија на KKW Fragrance.

За да го промовираат своето трио парфеми со теми од дијаманти, за колекцијата на мириси KKW, која започна минатата недела, Ким, Куртни и Клое Кардашијан се појавија со дијамантски накит во вредност од над 30 милиони американски долари, на Лорен Шварц.

Додека секоја сестра седеше и го држеше мирисното шише (Клое со розовиот дијамант, Ким со дијамантот и Кортни со жолт дијамант), го рекламираанакитот, вклучувајќи повеќекратни ѓердани од дијаманти, натрупани нараквици, огромни прстени и обетки . За да кореспондираат со секој од нивните мириси, се чинеше дека Клои и Кортни носеле накит од розова и жолта боја со дијаманти, додека Ким носела класични бели дијаманти.