Кардашијанс ја откажаа божикната забава за прв пат по 1978 година

САД– За Кардашијанс, Божиќ е целосна, голема афера во нивното домаќинство. Никаков трошок се чини дека не е поштеден кога станува збор за празнични украси, дарување подароци и секако, нивната позната забава за Божик Во Лос Анџелес, забавата е да се покани – така знаете дали сте внатре или надвор со кланот Кардашијан. Но, добро,… 2020 година ја испишува историјата оваа година затоа што оваа година Божиќната забава на Кардашијан е откажана, а Клои Кардашијан ги објави вестите на Твитер завчера.

„Првпат нема да правиме забава на Божик од 1978 година, сподели Клои на Твитер.

Ковид-19 е причина за откажувањето на забавата, а славното семејство го откажа и најгледаното реално шоу во САД за нивното семејство , по 10 години прикажување.