Кан диктира трендови и на фризури: Како до едноставен, а елегантен изглед?

Франција– Сѐ е допуштено. И кратка и долга коса, и собрана и пуштена.

На црвениот килим на Канскиот филмски фестивал, холивудските и боливудските дами дефилираат во тоалети, со ефектни фризури кои може да ги копирате за свадби или за матурски. Еве, некои од предлозите.