Како до убава коса: Македонските трендсетерки ја дознаа тајната

Како да го обновите растот на косата, да го намалите губењето и да ја зголемите густината на косата за 8%, што одговара на 28.000 нови влакна по 3 месечна редовна употреба ?

Македонските трендсетерки, водителки, мејк-ап стилистки, новинарки и претставници од докторската фела дознаа на промоцијата на новата револуционерна линија на производи за коса на Revalid® Swiss Hair Care во Македонија.

Во одредена мера опаѓањето на косата е дел од природниот процес на стареење: 40 отсто од мажите ќе имаат видливо опаѓање до 35-тата година, додека 50 до 70 проценти од жените ќе страдаат од некаква форма на опаѓање на косата до својата 65 година. Затоа потребата од користење на овие производи е неминовна.

Сите производи се дерматолошки тестирани и произведени во Швајцарија.