Извлечен евроџекпот од 63 милиони евра, еве каде одат парите


 

На вечерашното извлекување од 12. коло од играта на Евроџекпот беа извлечени следните бројки: 4, 10, 11, 20, 22 – 7, 10, што на играч од Германија му донесе победа од 5+2 во износ од 63.259.938,70 евра.

Следното извлекување за играта Евроџекпот е во вторник, 13.02.2024 година, а главната награда е 10.000.000,00 евра.