Израелскиот амбасадор Орјан со „стој на раце“ во Кабинетот на Пендаровски

Израелскиот амбасадор Дан Орјан со „стој на раце“ во Кабинетот на македонскиот претседател Пендаровски.

Оваа фотографија, „стој на раце“ со израелскиот амбасадор Дан Ориан, нека биде мотив и причина повеќе зашто вежбањето е многу важно, а најчесто и забавно, објави Пендаровски на Фејсбук.


Дипломатот Орјан е инструктор по капуера, специфична вештина во која се измешани танци и борење.