Изјави на претседателот на Стопанската комора и на еден од основачите на „Македонија2025“ (во живо)


 Изјави на претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија, Бранко Азески и Мајк Зафировски, еден од основачите на „Македонија 2025“ по средбата во Стопанската комора.